neste etappe hvit logo

LANDEVEISSYKLING

Maren Skjeltorp

Alder: 17 år

Bosted: Bærum

Klubb: Ringerike sykkelklubb

Mitt navn er Maren, og jeg er stolt og takknemlig representant fra Indre Østfold. Jeg bor nå i Bærum da jeg går på videregående her. Jeg er en 17 år gammel syklist som kjemper hardt i norgestoppen og har store mål for denne sesongen.

Jeg startet å sykle sommeren 2021, men har vært innom mange forskjellige idretter hele livet. Alt fra håndball til langrenn og friidrett. Nå trives jeg veldig godt med sykling og miljøet i denne idretten. Jeg sykler for Ringerike sykkelklubb noe jeg trives godt med. Det er en fin klubb der alle er inkludert, og har tett samarbeid med Norges Toppidrettsgymnas i Bærum som er den skolen jeg går på. Jeg er snart ferdig med 2. året her og skal snart starte med det avsluttende året.

Jeg starter stort sett hver dag med en sykkel-økt før skolen. Lengden og innholdet på økta varierer veldig, men jeg har rundt 3-4 hardøkter og 2-3 rolige økter i uka.

Planen videre nå er å sykle noen ritt i Belgia, Danmark og selvfølgelig her hjemme i Norge. Dette blir en veldig spennende sesong med mange nye opplevelser. Denne våren blant annet får jeg kjøre noen av de kjente vårklassikerne. Dette gleder jeg meg til!

NM nærmer seg med stormskritt og målet i år er å forbedre 6. plassen min fra i fjor til en pallplass. Det er mange andre sterke jenter i klassen jeg sykler i, og det er tett i toppen. Dette ser ut til å bli en veldig spennende og opplevelsesrik sesong!

Meritter

2 plass sammenlagt norgescup 2023

7 plass sammenlagt Randers bike week 2023

 5 plass sammenlagt uno x tour te fjells 2023

6 plass NM fellesstart 2023

6 plass NM Tempo 2023