neste etappe hvit logo

Bli med som partner i nettverket Neste Etappe og støtt morgendagens idrettsutøvere!

Som en del av vårt engasjerte fellesskap får din bedrift muligheten til å bidra til utviklingen av fremtidens idrettstalenter. Med vårt fokus på å gi utøverne nødvendig støtte og ressurser, vil ditt partnerskap ikke bare styrke din bedrifts omdømme og gi deg tilgang til et aktivt nettverk – du vil også være med på å forme fremtiden for unge idrettsutøvere.

VÅRE PARTNERE

Axelar tilbyr bedriftsrådgivning, planlegging, finansiering og gjennomføring av prosjekter.

Corecom tar ansvar for bedriftens digitale infrastruktur med en modell preget av kontinuerlig måling, rapportering og kommunikasjon med kunden. Corecom produserer nettsider, tekst, film, grafikk og bilder samt annonsering i sosiale medier i jakten på oppmerksomhet, salg og konverteringer.

Family Sports Club Askim er et familieeid treningssenter som er en del mange sentere i Norges største treningskjede. De tilbyr PT, coaching, gruppetimer og studiotrening. 

FFS tilbyr salg av, og service på storkjøkkenutstyr. Hos oss får du tak i alt du trenger til både fine dining og heavy duty. Vi kombinerer kunnskap med kvalitetssterke produkter, slik at du og dine kunder kan nyte fortreffelig mat og drikke

kaffebryggeriet logo

Kaffebryggeriet AS er premium leverandør av kaffe og vann til bedrifter i Norge. Vårt utvalg av kaffemaskiner, vanndispensere og kaffe passer alle størrelser – enten du har en liten, mellomstor eller stor bedrift. 

 

One Accounting AS er en kompetansebedrift som er dedikert til å levere førsteklasses regnskapstjenester og strategisk rådgivning. Vårt høyt kvalifiserte team av regnskapsførere, revisorer og rådgivere tilbyr tjenester av høyeste kvalitet.

 

Skydda er en ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr for enkeltpersoner og arbeidsplasser i Nord-Europa. Vår oppgave er å gjøre våre kunders hverdag enklere, sikrere og mer lønnsom.

 

Storm Sikkerhet AS har spisskompetanse innen tapsforebyggende tiltak.
Storm Sikkerhet er landsdekkende på kurs og sikkerhettjenester og sikkerhetsprodukter.

SØK OM PARTNERSKAP I NESTE ETAPPE